O nama

Na ovoj stranici naći ćete mnoštvo različitih članaka posvećenih hrvatskoj glazbi, ljudima koji je stvaraju i glazbenicima koji je izvode. Osim lista najboljih i napoznatijih hrvatskih pjevača, glazbenih ikona i bendova, možete pročitati i mnoge druge informacije vezane za hrvatsku glazbenu scenu.

Jedan od primjera je i zašto hrvatski pjevači imaju sjajne glasove, te zašto je hrvatska glazba popularna ne samo u Hrvatskoj već i u širem okruženju. Za one koji vole povijest, zanimljivi će bitI članci o nastanku hrvatske popularne glazbe i njezinom razvoju sve do dana današnjeg. Osim o najboljim glazbenicima danas, moći ćete čitati i o načinima na koje se glazba stvara, kao i o utjecaju najnovijih tehnologija na glazbu.

Imati ćete i prilike doznati kako glazba utječe na socijalne interakcije, kao nas mijenja i koje iznenađujuće efekte možemo naći u njoj. Za tehnički nastrojene, zanimljivi će biti članci o utjecaju nekih uređaja na glazbu, te kako ga pomiriti sa tradicionalnim zahtjevima. Dakle, bez sumnje, može se reći kako se na ovom portalu može naći ponešto za svakoga.

Osim već navedenih, možete pronaći mnoge druge zanimljive informacije koje će vam približiti hrvatsku glazbu danas, način kako se stvara,te izvođače. Ako pažljivo pročitate sve što piše, bez sumnje više nećete gledati hrvatsku glazbenu scenu na isti način. Ovi će vam članci omogućiti gotovo insajderski pristup, koji će vam pokazati kako glazba uistinu funkcionira i dati vam priliku da sagledate stvari iz drugog kuta. Imati ćete nešto što većina drugih neće imati, a to mogućnost da priču o hrvatskoj glazbi sagledate iz svih uglova.